De som jobber med hender er arbeidere.
De som jobber med hender og hodet er håndverkere.
De som jobber med hender, hodet og hjertet er kunstnere.
Disse er San Francesco sine ord
og kjenner vi oss igjen i hva vi gjør og
hvordan vi gjør det.
her er vi, med vår bagasje og vår kunnskap Hva skal vi ta med oss, da? Det var den eneste tanken som hadde vi da bestemte oss i å flytte til Norge. Penger var ikke mye, bilen skulle aldri tåle en så lang reise og i beste fall etter den første vinteren den vil ha hengt seg. Kunnskap, den kan vi ta med. Kunnskapen er lett å bære, verdifull og kan bare økes i tiden. Så, Tiziana har tatt et veldig intensivt kurs om gelato hos "Gelato University Carpigiani", i Bologna. Jeg har vært på et givende og spennende arbeidstrenings år hos en gård "La Redenta", Riminis første bakken og lærte jeg å lage ferske oster.
Emilia Romagna er vår region, og oppsiktsvekkende greier kommer ut av den. Folk fra det landet har store hjerter, hektiske hjerner og en merkelig ferdighet. “Ignorantezza” er en blanding av to ord uvitenhet og stahet. “Uvitestahet” er styrken vår, vi skjønner ikke at det kan ikke gjøres, så uansett hva det sies, forsøker vi i å nå målet vårt. Til og med mora mi sa: “flytter du til Norge å selge gelato?”, “hvor mislyktes jeg med deg?”. "Mamma, det er ikke din feil." sa jeg. "Det er det som vi er “uvitensta” folk med drømmer." Og takker jeg Guder for det.
TiLu står for Tiziana og Luca.
Vi produserer italiensk is og sorbett ved gammel måte. Vi bruker for det meste lokale råvarer. Fersk kumelk fra Hamarsbøen Gård. Fersk geitemelk fra Øvrejorde Gård.
Vi samler norske bærer under sesongen og fryser vi det. Oster er hjemmelaget av oss selv.
Vi leverer våre produkter i Hallingdal, sjekk før du bestiller om ditt området er dekket. Eller ta kontakt.
Salgsbetingelser her.
Personvern her.