ingredienser

  • 160 gr  Vann

  • 400 gr blåbær

  • 1 pose «Sorbetto Mester»

  • 30 gr ingefær

Vanskelighet

BLåbær ingefær

  1. Varm vannet i ei gryte som kan inneholde alle ingredienser.

  2. Rundt 40°C: Ha i «Sorebtto Mester» og visp til blandingen er oppløst.

  3. Rundt 65°C: Ha i bærene og ingefær, hold gryta på varmen et par minutter til.

  4. Fjern gryta fra komfyren og visp med en stavmikser.

  5. La blandingen hvile i 30 minutter, for å kjøle litt ned.
    Lurt ut av vinduet ikke i kjøleskap eller i fryser.

  6. Pisk blandingen med en stavmikser i ca 3-4 minutter, og hell blandingen i iskremmaskinen.

  7. Maskinen som vi brukte tok ca en time. Følg bruksanvisningen til din iskremmaskin.

  8. Din «Sorbetto» er klar.