ingredienser

  • 507 gr    helmelk

  • 47 gr      kremfløte

  • 1 pose «Gelato Mester Sjokolade»

  • 65 gr  Mørk sjokolade 70% (eller minst 64%)

Vanskelighet

klassisk sjokolade

  1. Varm melk i ei gryte som kan inneholde alle ingredienser.

  2. Rundt 40°C: Ha i «Gelato Mester Sjokolade» og vispe til blandingen er oppløst.

  3. Rundt 50°C: Ha i kremfløte, hold gryta på varmen.

  4. Rundt 75°C: Ha i mørk sjokoladen. Visp til sjokoladen er oppløst så fjern gryta fra komfyren.

  5. La smaken hvile i 30 minutter. Det anbefales å la blandingen hvile over natten i kjøleskap.

  6. Pisk blandingen med en stavmikser i ca 3-4 minutter, og hell blandingen i iskremmaskinen.

  7. Følg bruksanvisningen til din maskin.

  8. Din «Gelato Mester Sjokolade» er klar.