158 gr Sitronsaft filtrert (4 eller 5 sitroner ca)
1 pose «Sorbetto Mester Sitron»
1 /2 sitronskall rivet
Vask en sitron og riv skallet til den.
Det er viktig å filtrere sitronsaft med en sil når man klemmer sitroner.
Varm vannet i ei gryte som kan inneholde alle ingredienser.
Rundt 65°C: ha i «Sorbetto Mester Sitron» og visp til blandingen er oppløst.
Så fjern gryta fra komfyren og ha i sitronskallet rivet.
Legg til sitronsaft (filtrert) og miks alt med en stavmikser.
La blandingen hvile i 30 minutter ca, for å kjøle litt ned. Lurt ut av vinduet ikke i kjøleskap eller fryser.
Pisk blandingen med en stavmikser i ca 3-4 minutter, og hell blandingen i iskremmaskinen.
Følg bruksanvisningen til din iskremmaskin.
Din «Sorbetto mester Sitron» er klar.