Personvern hos TiLu AS

TiLu står for Tiziana og Luca, vi er et familiedrevet verksted som produserer italiensk is ved klassiske måte.

Vi er ikke noe stort selskap med interesser i ulike bransjer. Vi ønsker å levere direkte til kunder våre produkter og frukter til vår lidenskap for mat kulturen som arvet vi fra våre mødre og bestemødre.

Ikke nøl å ta kontakt her om tvil eller spørsmål.

All vår innsamling og bruk av personopplysninger er underlagt relevante regler for beskyttelse av personopplysninger, inkludert EUs personvern forordning, også kjent som GDPR. Vi anser etterlevelse av disse forskriftene som et minimum, og vi vil alltid jobbe hardt for å overgå denne grunnlinjen når det gjelder etisk og fornuftig bruk av dataene dine.

Datainnsamling

Personopplysninger

Når vi snakker om personopplysninger, mener vi informasjon som kan kobles til en enkeltperson. I sammenheng med denne erklæringen kan det inkludere navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse osv.

Noen ganger viser vi til denne typen informasjon bare som «data», og i tilfeller der dataene har blitt anonymisert, vil det være opplyst (med andre ord vil detaljer som identifiserer deg som enkeltperson være fjernet).

Slik samler vi inn data

Dataene vi samler inn om deg avhenger av hvilke deler av tjenestene våre du bruker, enten du handler hos oss eller oppgir data i andre sammenhenger. Vi samler personopplysninger som:

 • du oppgir til oss, for eksempel når du registrerer en brukerkonto, handler varer, abonnerer på nyhetsbrevene våre, gir tilbakemelding på levering eller kontakter oss med spørsmål.
 • registreres automatisk når du bruker tjenesten, for eksempel når du besøker nettbutikken eller appen vår eller handler varer.

Du har ingen forpliktelse til å oppgi personopplysninger til oss, men hvis du velger å ikke gjøre det, kan vi ikke levere tjenestene våre til deg. Noen eksempler på dette kan være at vi ikke kan levere varer hvis vi ikke vet adressen din, at vi ikke kan innhente betaling hvis vi ikke har betalingsinformasjonen din, eller at vi ikke kan kontakte deg angående bestillingen din uten en e-postadresse eller et telefonnummer.

Hva samler vi inn?

Vi samler inn personopplysninger i følgende kategorier:

 • Grunnleggende informasjon som navn, adresse og fødselsdato samt måter å kontakte deg på, som for eksempel e-postadressen eller telefonnummeret ditt.
 • Informasjon om din bruk av produktene våre, som bestillings- og leveringsinformasjon.
 • Samtaler, e-poster og kommunikasjon.
 • Teknisk informasjon om enhetene du bruker til å få tilgang til våre tjenester, e-poster og meldinger vi har sendt deg.

Personopplysninger om barn

I tråd med våre bruksvilkår må du være over 18 år for å opprette en konto hos oss. Dette betyr at vi ikke behandler noen personopplysninger om barn. 

Slik bruker vi data

Vi bruker data vi registrerer om deg til følgende formål:

 • For å tilby tjenester: Vi behandler data for å tilby deg ulike tjenester. Dette betyr at vi har en avtale med deg om å behandle data i forbindelse med:
  • å tilby digitale tjenester gjennom en personlig brukerkonto;
  • salg, pakking og levering av varer til en bestemt person ved en bestemt adresse;
  • å tilby en brukervennlig og sikker tjeneste;
  • å sende informasjon om oppdateringer på dine bestillinger;
  • feilrettinger, kundestøtte og klagebehandling;